Author Archives for OOCK Kocani

Државна лотарија на Македонија и Црвен крст со заедничка хуманитарна акција за поддршка на лица од трето доба

април 15, 2021 9:33 am Published by Коментарите се исклучени на Државна лотарија на Македонија и Црвен крст со заедничка хуманитарна акција за поддршка на лица од трето доба Мобилен тим на Општинската организација на Црвен крст Кочани во... >>

Мобилни тимови на Црвен крст Кочани за поддршка на болни и изнемоштени граѓани.

март 20, 2020 11:34 am Published by Коментарите се исклучени на Мобилни тимови на Црвен крст Кочани за поддршка на болни и изнемоштени граѓани.   Телефонските броеви 070/373-677 и 070/360-855 Поради новонастаната ситуација, а... >>

декември 28, 2019 7:28 pm Published by Коментарите се исклучени на

Новогодишни пакетчиња и подароци за децата сместени на детското одделение при Општа болница Кочани

декември 27, 2019 7:27 pm Published by Коментарите се исклучени на Новогодишни пакетчиња и подароци за децата сместени на детското одделение при Општа болница Кочани Црвен крст на Република Македонија- Oпштинска организација Кочани со свои... >>

Хуманитарни активности на училишните клубови на Црвен крст при ОУ „Раде Кратовче“ и „Кирил и Методиј“

декември 26, 2019 3:18 pm Published by Коментарите се исклучени на Хуманитарни активности на училишните клубови на Црвен крст при ОУ „Раде Кратовче“ и „Кирил и Методиј“ Во рамки на предновогодишните активности на училишните клубови на Црвен... >>

Предновогодишна креативна работилница во ОУ „Малина Попиванова“ Кочани

декември 23, 2019 11:41 am Published by Коментарите се исклучени на Предновогодишна креативна работилница во ОУ „Малина Попиванова“ Кочани Членовите на училишниот клуб при ОУ „ Малина Попиванова“ денеска... >>