КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Кочани
Адреса: Ул”Гоце Делчев” 7А 2300 Кочани, Република Македонија
Телефон: +389 33 271-015
E-маил: kocani@redcross.org.mk

www.crvenkrst-kocani.org.mk

Facebook: Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Кочани 

Instagram crvenkrstkocani 

Дејанче Арсов  – Претседател
Телефон: +398 72/275-695

E-маил: kocani@redcross.org.mk

М-р. Анета Коцева  – Секретар

Телефон:+389 70/360-855

Е-маил: kocani@redcross.org.mk

Дипл. инж Владимир Николовски Стручен соработник за прва помош и крводарителство

Телефон: +389 71/373-677

Е-маил:kocani@redcross.org.mk

< врати се назад