Крводарителски акции

Крводарителски акции во месец декември 2019 :

26.12 (четврток) во Црвен крст Кочани од 08:30 до 14:00ч

Секој четврток во месецот во Трансфузиологија Кочани од 08:00 до 13:00 часот.

< врати се назад