декември 26, 2019

Декемвриска крводарителска акција во Црвен крст Кочани

Во организација на Црвен крст на Република Македонија- Општинска организација Кочани, а со поддршка на Институтот за трансфузиона медицина Скопје, денес во просториите на Црвен крст Кочани се спроведе редовна крводарителска акција наменета за граѓанството.

На акцијата се собраа 30 единици крв.

< врати се назад