октомври 31, 2019

Крводарителска акција во Црвен крст Кочани

Во организација на Црвен крст на Република Македонија- Општинска организација Кочани, а со поддршка на Институтот за трансфузиона медицина Скопје, денес во просториите на Црвен крст Кочани се спроведе редовна крводарителска акција наменета за граѓанството.

На акцијата се собраа 27 единици крв.

 

 

< врати се назад