ноември 20, 2019

Мотивациска работилница на тема крводарителство во СОУ”Гошо Викентиев” Кочани

 

Во пресрет на утрешната  крводарителска акција , денес во просториите на  СОУ”Гошо Викентиев” Кочани  се спроведе мотивациска работилница на тема крводарителство.

На работилницата беа истакнати бенефитите од крводарувањето се со цел зголемување на свеста и информираноста кај младата популација за важноста на крводарителството за заедницата
.
Работилницата беше спроведена од страна на обучен мотиватор за крводарителство на која присувствуваа 22 ученик.

 

 

< врати се назад