ноември 21, 2019

Учениците и професорите од СОУ”Гошо Викентиев” Кочани даруваа крв

Во организација на Црвен крст Кочани, а со поддршка на Институтот за трансфузиона медицина Штип, денес во просториите на СОУ”Гошо Викентиев” се оддржа планираната крводарителска акција наменета за учениците и вработените во оваа воспитно образовна институција.

На истата се собраа 18 единици крв.

< врати се назад